Plase ptr. agricultură

PLASE DE PROTECȚIE PENTRU AGRICULTURĂ

Grindina, fenomenele meteo-climatice extreme, precum şi animalele sunt cei mai mari duşmani ale agricultorilor şi fermierilor. O furtună de gheaţă (cu o intensitate imposibilă de prognozat) poate decima sau chiar distruge nu numai munca unui sezon întreg, dar şi plantaţiile agricultorilor. Poate cauza pagube imense.
Soluţia perfectă este utilizarea plaselor de protecţie.

Plase de protecţie anti-grindină
Grindina este aproape cel mai mare duşman la agricultor şi al proprietarilor de parcuri şi showroom-uri de auto, fiind un fenomen imprevizibil – este imposibil de a prognoza exact intensitate sau când şi unde se va lovi. O furtună cu grindină pot decima sau chiar distruge complet rezultatele de luni şi luni de muncă într-o chestiune de minute sau poate cauza pagube de milioane de lei.

Soluţia este utilizarea plaselor realizate din fire monofilamentare de polietilenă stabilizat UV care sunt rezistente faţă de radiaţiile solare şi intemperiile vremii care oferă o protecţie împotriva grindinii.

Plase de protecţie împotriva păsărilor
Aceste plase sunt realizate din fire monofilamentare de polietilenă stabilizat UV foarte puternică de densitate înaltă şi sunt destinate a fi utilizate pentru protejarea livezilor împotriva păsărilor.

Plase pentru susținerea plantelor agățătoare.
Plasă plastică produsă din Polipropilenă, având o dimensiune mare a ochiurilor recomandată pentru susținerea plantelor agățătoare.
Se poate amplasa pe plan vertical sau oblic la culturile intensive de castraveți, mazăre, fasole urcătoare și este varianta economică a sistemelor tradiționale de susținere.

View as:

În total 59
Style Selector

Primary Color

Layout

Background