Home Fabrica de Frânghii

PREZENTAREA FIRMEI ROMLINK-INVEST SRL

Secția de producție și birourile sunt amplasate în localitatea Delniţa, la aproximativ 3 km Nord-Est de oraşul Miercurea Ciuc, Județul Harghita. Firma Romlink Invest SRL produce şnururi şi frânghii cu tehnologie americană (Romlink Invest SRL este rezultatul investiţiei în România a firmei Neocorp LTD, un important producător de şnururi şi frânghii din Statele Unite ale Americii).

Compania se află în industria de șnururi și frânghii încă din 1996 și oferă o gamă largă de produse pentru clienți din diferite industrii:

• șnururi și frânghii croșetate, împletite, răsucite,
• șnururi și frânghii sintetice (Polipropilenă, Poliester, Nylon) și frânghii naturale (Iută, Sisal),
• chingi textile de diferite dimensiuni și culori,
• plase de protecție pentru agricultură și construcții, echipamente de protecție personală, alte accesorii.

Certificat ISO

Calitatea produselor noastre este testată și garantată de laboratorul specializat propriu și de faptul că Romlink Invest SRL lucrează pe baza sistemului de management al calității ISO 9001 încă din anul 2005.

Produsele noastre se comercializează sub marca Gordius®.

Focalizare către client

• Suntem conştienţi că organizaţia noastră depinde de clienţii noştri şi din acest motiv este foarte important să cunoaştem şi să înţelegem cerinţele prezente şi viitoare ale acestora.
• Calitatea pentru noi înseamnă a oferi clienţilor produse şi servicii personalizate, care să satisfacă în totalmente nevoile, dorinţele şi aşteptările lor.

Îmbunătăţire continuă

• Îmbunătăţirea continuă a proceselor şi produselor la cele mai înalte nivele de tehnologie ale fabricării franghiilor este un principiu de bază al firmei ROMLINK INVEST SRL, ca urmare a importanţei acestuia, procesul de îmbunătăţire este coordonat de către conducerea organizaţiei, care îşi asumă responsabilitatea totală pentru acest proces.

Implicarea personalului

• Lucrătorii de la toate nivelurile organizatorice reprezintă elementul central al organizaţiei noastre şi implicarea lor totală permite ca abilităţile lor să fie valorificate la maximum în beneficiul clienţilor şi a organizaţiei
• Educarea şi instruirea tuturor lucrătorilor este esenţială pentru îmbunătăţirea permanentă a propriilor activităţi

Leadership

• Conducerea stabileşte obiectivele clare privind viitorul organizaţiei şi creează un mediu în care toţi lucrătorii se pot implica total pentru realizarea acestor obiective. ”

Firma noastră este pe piaţa acestor produse de mai bine de 18 ani, iar cartea noastră de vizită ne recomandă:

• colaborăm cu peste 1000 de clienţi
• pentru noi cele mai importante lucruri sunt nevoile clienţilor
• avem cel mai bun raport calitate/preţ
• consultantă în alegerea produsului de care are nevoie clientul
• promptitudinea de a prelua, fabrica şi livra comenzile clienţilor noştri

Sunt fapte ce pot fi confirmate de către clienţii noştri din toată ţara, unde avem implementat şi un sistem de distribuţie.

NEOCORP LTD USA

Neocorp este un important producator de snururi si franghii din Statele Unite ale Americi.

Detalii despre firma si produsele sale puteti afla aici.

 

NODUL GORDIAN

Legenda Nodului Gordian este asociată unei figuri istorice numite Gordius, un fermier sărac din Frigia, un regat antic situat în ceea ce este acum Turcia modernă. Data exactă a legendei este incertă, dar se crede că a apărut în secolul al IV-lea î.Hr.

Potrivit legendei, un oracol a prezis că viitorul stăpân al Asiei va fi persoana care va putea desface un nod extrem de complex legat de Gordius pe stâlpul unui căruț în orașul Gordium. Nodul era atât de complicat încât nimeni nu reușise să-l desfășoare.

În anul 333 î.Hr., Alexandru cel Mare, cuceritorul macedonean, a sosit în Gordium în timpul campaniei sale militare în Asia. Hotărât să-și dovedească măreția și să împlinească profeția oracolului, Alexandru s-a confruntat cu Nodul Gordian. În loc să încerce să-l desfășoare, el a abordat o altă soluție. A scos sabia și, cu o tăietură puternică, a tăiat nodul în două, declarând că l-a desfăcut.

Actul de a tăia Nodul Gordian a devenit un simbol al rezolvării unei probleme aparent insolubile prin acțiuni îndrăznețe sau gândire creativă, în locul metodelor tradiționale sau așteptate.

Deși legenda Nodului Gordian are rădăcini în istorie, este important de menționat că detaliile exacte și acuratețea istorică a evenimentului sunt dezbătute între istorici. Cu toate acestea, povestea a persistat ca un simbol al ingeniozității și resursei.

 

Alexander the Great cuts the Gordian Knot by Jean-Simon Berthélemy (1743–1811)

Style Selector

Primary Color

Layout

Background