Home Rólunk

ROMLINK INVEST K.F.T. - Gordius Zsinór- és Kötélgyár

A Gordius termelése, a zsinór- és kötélgyár, illetve kereskedelmi irodái is egyaránt Csíkdelnén találhatók, 3 km-re a Hargita megye székhelyétől, Csíkszeredától.
A Romlink Invest K.F.T. a Neocorp L.T.D., az Amerikai Egyesült Államok egyik legnagyobb kötél gyártójának Romániában történő befektetésének az eredménye. A helyi kötélgyártásnak legnagyobb része szabadalmaztatott, amerikai technológiával történik.

Cégünk kötelek, zsinórok széles választékát gyártja:

• horgolt, fonatolt és sodrott kötelek és zsinórok,
• szintetikus (Polipropilén, Poliészter, Nylon) és natúr (Juta, Szizál) kötelek és zsinórok.
• textil pántok (chingák) különböző méretben és színben,
• mezőgazdasági és építkezési védőhálók, munkavédelmi felszerelések, egyéb kiegészítők.

ISO tanusítvány

Termékeink és szolgáltatásaink minőségét hivatott garantálni a 2005-ben bevezetett, és azóta is aktívan működtetett ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszerünk.
Köteleink és zsinórjaink folyamatosan tesztelve vannak saját laboratóriumunkban.

A Gordius® márkanév

A márka, ami a piacon képviseli a Romlink Invest K.F.T. által gyártott zsinórókat és köteleket. A Gordius brand jelöli mindazokat a termékeket, amelyek garantálják vásárlóink számára, hogy minőséget választanak.

Kliensorientált mükődés

• Klienseink sikere a mi sikerünk is. Ezért kiemelten kezeljük klienseink igényeit és a visszajelzéseik alapján folyamatosan fejlesztjük, tökéletesítjük termékeinket.

Folyamatos fejlődés

• A folyamatos fejlesztés és fejlődés a cég egyik alapelve. Folyamatosan fejlődő gép-parkunk, a technológiai folyamatok minőségellenőrzése és fejlesztése garantálja klienseinknek, hogy a megvásárolt termékek minősége és technikai paraméterei kifogástalanok.

Szakmai csapat

• A Gordius csapata a vállalkozásunk központi eleme: olyan szakmai tudás és gyakorlati tapasztalat birtokosa, amely elengedhetetlen a minőségi termékek gyártásához.
• A csapattagok folyamatos képzése és fejlesztése megalapozza tevékenységünk, a kötélgyártás folyamatos fejlődését is.

Leadership

• A cég vezetése egyértelmű célokat tűz ki a szervezet fejlődését illetően, és olyan vállalati környezetet teremt, hogy minden munkavállaló képességeinek megfelelően résztvegyen ezen célok elérésében.

A Gordius – Zsinór- és Kötélgyár 25 éves piaci és termelési tapasztalata garantálja a több mint 1000, aktív kliensünk számára, hogy a megvásárolt termékek kiemelkedő ár/érték aránnyal, jó minőséggel és a lehető leggyorsabb kiszolgálással kerülnek hozzájuk.
A helyes termékválasztás érdekében értékesítési csapatunk folyamatos szaktanácsadással áll vásárlóink és potenciális ügyfeleink rendelkezésére.

NEOCORP LTD USA

A Gordius anyavállalat, a Neocorp egy Amerika Egyesült Államokbeli nagy zsinór és kötélgyártó vállalat.

További részleteket a Neocorp-ról megtudhat itt.

Style Selector

Primary Color

Layout

Background