Védőhálók

VÉDŐHÁLÓK MEZOGAZDASÁGHOZ ÉS ÉPÍTKEZÉSEKHEZ

VÉDŐHÁLÓK ÉPÍTKEZÉSEKHEZ

Építkezésekhez használt védőhálók az épület-állványzatok külső felére kerülnek felszerelésre, ezáltal nyújtanak védelmet a járókelők illetve járművek és más épületek számára a lehulló törmelékkel és szerszámokkal szemben.


Védőhálók legfontosabb jellemzői:

  • alacsony súly,
  • UV sugárzással szembeni nagyon jó ellenállás,
  • nedvességgel szembeni ellenállás,,
  • viharokkal, jéggel szembeni ellenállás,,
  • kémiai anyagokkal, penésszel szembeni jó ellenállás.

A védőhálók másik fontos szerepe az építkezések védelme: friss vakolatok, festések esetén az állványzatokra szerelt hálók oltalmat nyújtanak a túl erős, direkt napsugárzás, szélsőséges időjárás illetve por ellen.
Azokban az esetekben, amikor fokozottabb védelemre van szükség, ajánljuk magasabb sűrűségű hálók használatát.

MEZŐGAZDASÁGI VÉDŐHÁLÓK

A jégeső, az extrém időjárás, akárcsak a vadállatok, madarak a mezőgazdasági termelők egyik legnagyobb ellensége. Egy heves jégeső, intenzív vihar nemcsak egy adott év termését tudja elpusztítani, hanem jelentős károkat tud okozni fákban, ültetvényekben egyaránt.

A mezőgazdasági hálók használata hatékony megoldást nyújt a fenti helyzetekre.

Védőhálók jégeső ellen
A jégesők kifejezetten nagy károkat tudnak okozni a mezőgazdaságnak, ezért az erre a célra gyártott polietilén védőhálók kiemelt jellemzője, hogy hosszú távon védelmet nyújtson, UV ellenállóságuk nagyon jó.

Madárhálók
Polietilén, monofilament védőhálók, amelyek úgy voltak tervezve és gyártva, hogy a gyümölcsösöknek hatékony védelmet nyújtson a madarakkal szemben.

Hálók logó, kúszó növények számára
Nagy lyukú, polipropilén hálók tartoznak ide, amelyek leginkább uborka, zöldborsó, zöldbab ültetvények támogatására szolgálnak.

View as:

Összesen: 53

Termékkód: PLAIFIXA90

Style Selector

Primary Color

Layout

Background