AMBALĂRI CLASICE ambalari clasice snururi franghii chingi

  1. Matring pe suport din plastic L

  2. Matring lung prins la mijloc cu etichetă autoadezivă

  3. Role de frânghii diferite mărimi:  K1, K2, K3, K4, P5, P6, N7, N8, N9
(dimensiuni și detalii mai jos)

  4. Role de chingi de lungimi 50 m și 100 m (în funcție de grosimea benzii)
* Marcaje pe etichetă:
– Marcaj verde: lungimea totală este compusă din 2 bucăți.
– Marcaj portocaliu: lungimea totală este compusă din 3 bucăți.
Lungimea minimă a unei bucăți este cel puțin 10% din lungimea totală.

  5. Ambalaje mici cu pungă și carton ștanțat
(dedicate pentru rafturi, cu găuri de agățat)

 

AMBALĂRI ECOLOGICE

Pe lângă ambalajele tradiționale, folosite de 25 de ani cu mici îmbunătățiri de-a lungul timpului, în ultima perioadă am adăugat metode noi de ambalare, cu folosirea minimă a materialelor plastice, contribuind astfel la reducerea deșeurilor cauzate de ambalajele de plastic.  ambalare snururi franghii chingi

  1. Ambalarea șnururilor/ frânghiilor în matringi – lungimi variabile, fără suport de plastic, doar șnurul/ frânghia propriu zisă, înfășurată cu capătul din propria lungime, are doar o etichetă produs și un identificator al producătorului, ambele din hârtie, și un film subțire de folie stretch pentru a proteja de murdărire.
Super ecologic, ambalajul este sub 0,03% din greutatea produsului.

 

  2. Ambalarea frânghiilor pe tamburi – sunt ambalate lungimi mari, neîntrerupte, foarte avantajoase atât producătorilor, cât și magazinelor prin reducerea cantităților ce rămân la urmă (a capetelor ce se aruncă). Tamburile din lemn sunt ambalaje returnabile, ele pot fi folosite de până la 10-15 ori pentru ambalare, iar după degradarea lor definitivă ele sunt folosite ca lemne de foc, fără nici un prejudiciu cauzat naturii.
Dimensiuni disponibile:
– diametru: de la 400 mm – până la 750 mm
– înălțime: de la 490 mm – până la 850 mm

 

  3. Ambalarea benzilor și chingilor la lungimi neîntrerupte. Bucățile mai mici sunt rolate la fel, indicând lungimea lor, ele sunt ambalate împreună în folie respectiv lungimile mici în cutie de carton, nici o bucată nu se aruncă, tot ce este peste lungimea minimă admisă este împachetată și folosită, contribuind la efortul de a reduce la minim risipa de materiale.

  4. Ambalarea frânghiilor în cutii de carton la lungimi neîntrerupte. O ambalare avantajoasă mai mult pentru producători: se reduce atât materialele de ambalare (bobine), cât și capetele ce se  produc la bobinare. Cutiile de carton sunt reutilizabile și reciclabile.

 

Tipuri de bobine / Dimensiuni

 

ambalare snururi si franghi bobine