Echipamente de protecţie

ECHIPAMENTE INDIVIDUALE DE PROTECȚIE

Vă oferim o gamă întreagă de centuri complexe, frânghii, hamuri, sisteme de oprire şi de prindere, carabine şi accesorii pentru:
– lucrări la înălțime,
– lucrări în industrie,
– lucrări în construcţii,
– special pentru lucrări în domeniul energetic.

Accesiunea unei structuri cu un absorbant de şoc şi două frânghii cu carabiniere, prin ataşarea succesivă a carabinelor la structură, sau urcarea şi coborârea cu ajutorul frânghiilor de siguranţă la:

Pentru curăţirea şi întreţinerea acoperişurilor plate existente şi pentru construcţia unora noi. Protecţie împotriva căderii peste marginile acoperişului prin utilizarea frânghiilor cu opritori care nu permit căderea utilizatorului

Pentru lucrări în acoperişuri înclinate unde există pericolul de alunecare sau de cădere. Protecţia se realizează prin tehnica frânghiilor duble care sporesc siguranţa şi confortul.

Pentru a lucrul în siguranţă cu mişcare la locul de muncă în plan orizontal. Protecţia se realizează cu ajutorul frânghiilor.

Pentru lucrări în spaţii înguste cum ar fi la sistemele de canalizare, conducte, unde urcarea şi coborârea necesita folosirea frânghiilor.

Pentru activităţi care nu se poate desfăşura numai în poziţie agăţată fie datorită tipului de lucru fie din motive economice. Urcarea şi coborârea se realizează cu ajutorul tehnicii celor două frânghii: cu o frânghie de lucru şi una de siguranţă.

Pentru lucrul într-un singur loc de muncă prin intermediul unei frânghii cu opritori, unui absorbant de şoc sau a unui sistem retractabil. Pentru poziţionarea simultană prin intermediul unui dispozitiv de poziţionare.

View as:

În total 16
Style Selector

Primary Color

Layout

Background